Jag har sagt det förut, men säger det igen. Soppa är så värmande och gott och en perfekt maträtt så här på hösten när vädret blir kyligare. Den här soppan får sin fina färg av butternut squash och morot. 

I have said it before, but I say it again. Soup is so warming and delicious and a perfect dish for autumn when the weather gets cooler. This soup gets its nice color of butternut squash and carrot.


Autumn Soup with Butternut Squash 

2 shallots, peeled and divided
1 garlic clove, peeled and divided
1 cm ginger, peeled
1 butternut squash, peeled and chopped
3 carrots, peeled and chopped
2 potatoes, peeled and chopped
1 vegetable broth cube
8 dl water
salt
black pepper
chili

Heat coconut oil in a saucepan. Add the shallots, garlic and ginger and fry for 2 minutes. Add the butternut squash, carrots and potatoes. Fry for another 2 minutes.  Then add the vegetable broth cube and water. Let simmer for about 20 minutes or until the vegetables are soft. Puree the soup with a hand held mixer. Taste the soup and add seasoning like salt, black pepper and chili.


Höstsoppa med Butternut Squash

2 schalottenlök, skalade och delade
1 vitlöksklyfta, skalad och delad
1 cm ingefära, skalad
1 butternut squash, skalad och hackad
3 morötter, skalade och hackade
2 potatisar, skalade och hackade
1 grönsaksbuljongtärning
8 dl vatten
salt
svartpeppar
chili

Värm kokosolja i en kastrull. Tillsätt schalottenlök, vitlök och ingefära och stek i 2 minuter. Tillsätt butternut squash, morötter och potatis. Stek i ytterligare 2 minuter. Lägg sedan till grönsaksbuljongtärning och vatten. Låt sjuda i ca 20 minuter eller tills grönsakerna är mjuka. Mixa soppan slät med en stavmixer. Smaka på soppan och tillsätt kryddor som salt, svartpeppar och chili.