Vill du få en twist på den vanliga tomatsåsen? Då tipsar jag om att tillsätta jordgubbar. Jordgubbarna tillför en söt smak och är en passande maträtt på sommaren då man får tag på goda färska jordgubbar. Jag serverade såsen med zucchini nudlar. Man kan värma dem snabbt i stekpannan eller äta dem råa, helt en smaksak. 

Do you want a twist on your regular tomato sauce? Then I recommend adding strawberries. The strawberries add a sweet taste and this is a perfect dish in the summer when you get good fresh strawberries. I served the sauce with zucchini noodles. You can heat them quickly in the frying pan or eat them raw, it's your choice.


Zucchini Noodles with Tomato Strawberry Sauce

Tomato sauce:
1 tbsp red onion, chopped
15 cm zucchini, chopped
400 g tomato sauce
2 dl mixed beans, cooked
1 dl fresh strawberries, divided
salt
pepper

zucchini noodles

In a skillet add coconut oil and fry the onion and zucchini for a couple of minutes. Add tomato sauce, beans and strawberries and let simmer for 15 minutes. Season to taste. Serve with zucchini noodles.


Zucchini-Nudlar med Tomat Jordgubbssås

Tomatsås:
1 msk rödlök, hackad
15 cm zucchini, hackad
400 g tomatsås
2 dl blandade bönor, kokta
1 dl färska jordgubbar, delade
salt
peppar

zucchini nudlar

Lägg kokosolja i en kastrull och stek lök och zucchini i några minuter. Tillsätt tomatsås, bönor och jordgubbar och låt sjuda i 15 minuter. Krydda efter smak. Servera med zucchini nudlar.